ZAŠTO BIH OPROSTIO?

Kolumne!

531103_4412981255391_1659476748_n

Puno puta sam čuo nemoj generalizirati ,mrziti ,suditi .
Jer suditi može jedino dragi Bog i nitko više. I ja stoga ne ću generalizirati,mrziti i suditi.
Ja samo ne ću voljeti laž,neistinu i ljude koji žele ocrniti i uništiti moj Hrvatski narod.
Današnje izjednačavanje agresora i žrtve,pripadnika ponosne Hrvatske vojske sa Srbo-Četničkom hordom koja je došla iz Srbije uz potporu lokalnih Srba je za mene neprihvatljivo.
Danas se Srpske ,,veterane,, pokušava izjednačiti s našim herojima. Danas te njihove veterane snimaju, Intervjuiraju gdje oni opisuju ,,strahote,, koje su prolazili na ratištima pa se pitam koje to strahote može proći čovjek koji puca ,dolazi na tuđi teritorij s namjerom da ubije,i uništi.Taj čovjek i ti ljudi ne mogu i nisu prolazili strahote jer su oni bili strahota i strah. A njima je danas strahota ta što nisu uspjeli u svome naumu porobljavanja i pokoravanja svih Hrvata.
Ja ne mogu i ne ću nikome ništa opraštati jer meni nije nitko rekao oprosti niti je od mene netko tražio oprost.
Nitko mi ne može vratiti mladost provedenu u podrumu i žrtve moje obitelji!Nitko mi ne može reći oprosti nego može samo djelima i istinitim porukama poručiti da mu je žao .Da mu je žao što je sudjelovao u agresiji na moju Domovinu,da mu je žao što su mnogi mrtvi,da mu je žao što su mnoge obitelji uništene .A djeca ubijenih i poginulih sama neki bez očeva ,a neki bez majki odlaze pred crkveni oltar i pokušavaju stvoriti obitelji koje im je njegov narod ukrao.
Kada će neki Srbin djelima pokušati ispraviti ogromnu štetu koju je njegov narod napravio generacijama Hrvata?
Danas nas uče i govore nam svoje namjere pokažite djelima ,a ja do sada ta djela susjeda s druge strane Dunava nisam vidio niti osjetio .
Čak štoviše sumnjam u iskrene i ,,časne,, namjere u kojima susjedi Srbi zagovaraju mir.
Glavno pitanje koje mi se vrti u glavi je : Je li četnički vojvoda Tomislav Nikolić Grobar ubijao u Antinu 1991. godine?…itd.
Narod je odgovoran ,on pokazuje na izborima što želi ili ne želi.Većina je glasovala i izjasnila se,a po izboru u Srbiji nama je poslana više nego jasna poruka!
Hrvatski narod sada posebno treba biti oprezan ,jer neprijatelj koji nikada nije želio Hrvatsku i volio Hrvate je među nama. On je svugdje i danas tom neprijatelju nije problem biti u nekoj braniteljsko-stradalničkoj udruzi ,političkoj stranci i instituciji. Neprijatelj se infiltrirao među nas s namjerom da blokira ,razbije i posvađa jedinstvo koje Hrvati imaju.
Neprijatelji su umreženi su poput UDBE ili bolje napisati KOS-a. Točno se zna tko što radi i tko je za što zadužen.Gotovo pa savršeni specijalni rat izjednačavanja krivnje pa i okretanje istine.
Cilj je jednostavan , a to je razjediniti Hrvate,udaljiti ih od crkve,udaljiti ih od Bogoljublja, Čovjekoljublja i Domoljublja.

Zato nemojmo dopustiti onima koji nas žele pomiriti ,koji nas žele izjednačiti s krvnikom da zavladaju i da i dalje vladaju.
Otvorimo oči i dobro pogledajmo tko je i što je tko u našem selu,općini,gradu,županiji i državi.
Zajedno sačuvajmo i ne dopustimo poraženim neprijateljima da oni i njihova djeca zavladaju.

Autor : Filip Kuštro

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.