POZIV NA JAVNU RASPRAVU O NACRTU PRIJEDLOGA ZAKONA O DOPUNAMA ZAKONA O ODLIKOVANJIMA I PRIZNANJIMA REPUBLIKE HRVATSKE

Ministarstvo branitelja otvara internetsko savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom Nacrta prijedloga Zakona o dopunama Zakona o odlikovanjima i priznanjima Republike Hrvatske (Narodne novine, broj: 20/95, 57/06 i 141/06).

Ovim Zakonom se predlaže uvođenje novog odlikovanja “Red Domovinske časti Blago Zadro” koje bi po vrijednosnom slijedu bilo najviše odlikovanje koje se dodjeljuje hrvatskim braniteljima, sudionicima Domovinskog rata, odabranim pojedincima koji su se tijekom Domovinskog rata istakli junaštvom, hrabrošću, predvođenjem i žrtvom, koji su stekli ugled suboraca, često bez isticanja u javnosti.

Ministarstvo ovim putem poziva zainteresiranu i stručnu javnost da putem Obrasca dostavi svoje prijedloge, primjedbe i mišljenja u razdoblju od 29. listopada do 12. studenog 2012. godine na adresu e-pošte:savjetovanje@branitelji.hr.

Napominjemo da će Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću, kao i tablica s objedinjenim primjedbama/prijedlozima i obrazloženjima o prihvaćanju/neprihvaćanju istih, biti objavljeni nakon završenog savjetovanja na web stranici Ministarstva pod linkom “Zatvorena savjetovanja”.

Obrazac sudjelovanja u savjetovanju

Nacrt prijedloga Zakona o dopunama Zakona o odlikovanjima i priznanjima Republike Hrvatske


 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.