VRHOVNI HRVATSKO-ČETNIČKI SUD „NAGRADIO“ JEDNOG OD NAJVEĆIH I NAJZASLUŽNIJIH HRVATSKIH BRANITELJA – MIHAJLA HRASTOVA – SA, NIJE BITNO KOLIKO JE OSUĐEN, ALI JE OSUĐEN JER JE HRABRO BRANIO HRVATSKU

Uz svesrdnu pomoć srbočetničkih bandita koje je nekadašnji Hrvatski, a sada posve jasno Hrvatsko-četnički sud donesao danas presudu protiv hrvatskog branitelja Mihajla Hrastova, osudivši ga za posve jasnu i hrabrnu obranu Hrvatske na 4 godine zatvora, jedna je od najvećih i nasramotnijih presuda koje taj sud donosi protiv hrvatskih branitelja.

Umjesto da se hrabrog hrvatskog branitelja Hrastova cijelog oblijepi sa medaljama priznanja i zahvale za obranu Hrvatske, njega se već po tko zna koji puta, sramotno osuđuje. U isto vrijeme se srbočetničkim banditima daje svesrdni oprost i još ih se poziva na sud DA SVJEDOČE PROTZIV HRVATSKIH BRANITELJA. To sigurno nigdje na svijetu ne postoji.

Dokle će hrvatski branitelji i oni koje su tisuće Hrastova diljem bojišnica branili i obranili od srbočetničkih koljača, to moći trpjeti?

Ti koji su uz pomoć svjedočenja srbočetničkih krvoloka donijeli takovu sramotnu presudu protiv Mihajla Hrastova trebali bi najprije posve jasno hrvatskoj javnosti reći gdje su oni bili „kad je grmjelo“?

Onaj tko zna što bi prijelaz preko Koranskog mosta u Karlovc tih srbočetničkih banidta značio za ostvarnje sna o Velikoj Srbiji i njihovog zamišljaja granice: VIROVITICA-KARLOVAC-KARLOBAG, jako dobro mogu shvatiti veličanstvenu ulogu jednog od ponajboljih hrvatskih branitelja – Mihajla Hrastova.

Mihajlo, svi hrvatski branitelji i većina hrvatskih građana je uz tebe. Ti ulaziš i u povijest i u zemljopis slobodne Hrvatske, a oni koji su tebe osudili ulaze među sramotne izdajice hrvatskog naroda.

No, možda Vrhovni sud Hrvatske i srbočetnički rezervisti kao “vjerodostojni” svjedoci protiv Hrastova imaju čvrste dokaze da su dotični – do zuba naoružani – išli u kafić na autobusnoj stanici u Karlovcu da za oproštaj od Hrvatske popiju crnu kavu, tada se stvarno ispričavam svima koje bi ovaj moj tekst mogao oneraspoložiti.

Dana 07. rujna 2012., Franjo Jurčević, župnik

Jedna misao o “VRHOVNI HRVATSKO-ČETNIČKI SUD „NAGRADIO“ JEDNOG OD NAJVEĆIH I NAJZASLUŽNIJIH HRVATSKIH BRANITELJA – MIHAJLA HRASTOVA – SA, NIJE BITNO KOLIKO JE OSUĐEN, ALI JE OSUĐEN JER JE HRABRO BRANIO HRVATSKU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.