KOORDINACIJA UDRUGA BRANITELJA I STRADALNIKA OSJEČKO – BARANJSKE ŽUPANIJE-POZIV

Poštovani bivši pripadnici 3.gbr Kune , obitelji poginulih Hrvatskih branitelja , branitelji Hrvatske domovine , Hrvatski domoljubi i Hrvatska mladeži! Naš suborac Mario Bošnjak je sutra(3.8.2012)
pozvan na obavijesni razgovor u Policijsku postaju u Dalju u vezi istraživanja navodnih masovnih grobnica u okolici sela Divoš 91 godine ??. Za te grobnice su ga već jednom ispitivali puna 3 i pol sata i ponovno ga zovu nakon obilježavanje 21. godišnjice masakra Hrvatskih branitelja u selu Dalj od strane srpskih paravojnih jedinica i JNA a dva dana uoči obilježavanja obljetnice oslobodilačke akcije ?Oluja? i Dana Domovinske zahvalnosti. Da li je to pokušaj blaćenja Domovinskog rata i izjednačavanje krivnje i stavljanje znaka jednakosti između Srpskog agresora i žrtve u Domovinskom ratu.
Znali smo se oduprijeti četničkoj agresiji i složno smo stali u obranu Domovine pa Vas ovim putem pozivam da sutra 3.08.2012(petak) održimo zajednički mirni prosvjed ispred Policijske postaje u Dalju.
Okupljanje je u 9.00 h ispred prostorija UDRUGE VETERANA 3. GARDIJSKE BRIGADE- KUNE Opatijska 26f u Osijeku odakle se kreće u Dalj a prosvjedni skup će početi u 10.00 h ispred Policijske uprave u Dalju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.