Danas je Milorad Pupovac u srce Hrvatske i Hrvatskih Branitelja ispalio novi hitac mržnje !

Povodom proslave dana u ustanka danas u Srbu, okupilo se tisuću takozvanih antifašista sa počasnim predsjednikom antifašističkih boraca Stjepanom MesićemProslava je započela i održana bez slušanja Hrvatske Državne Himne!

Predsjednik SNV-a i saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac obratio se nazočnima riječima ;

Ovo dan kojeg se neki trebaju sramitiAntifašizam nije bio samo borba za goli život nego i borba za socijalnu pravdu i jednakost te borba za bratstvo i slogu među narodima itakav antifašizam treba danas nama u Hrvatskoj,”nastavio je riječima “ danas smo se okupili kako bi odali počast ne onima koji su za kralja i otadžbinu niti za dom spremni nego onima koji su pozdravljali pokličem smrt fašizmu, sloboda narodu.

Protuprosvjed obilježavanju Dana ustanka u Srbu održalo je 50-ak članova mahom Hrvatskih Branitelja Domovinskog rata okupljenih u i sa Autohtonom Hrvatskeom strankom prava”AHSP”, koje je u Srb dopratilo 200-tinjak pripadnika interventne i temeljne policije. Prosvjednici su u ograđenom prostoru podno spomenika Danu ustanka dočekali sudionike proslave s transparentima na kojima je pisalo Škabrnja! i Hrvatska! te uz glasnim prosvjedima upozoravali da je na taj dan koji slave, poklano i protjerano Hrvatsko stanovništvo tog kraja kojemu povratak na ognjište nikada nije dozvoljen.

Milorad Pupovac uputio je prosvjednicima a Hrvatskim Braniteljima jasnu poruku ,”Vi ste povjesni gubitnici” doslovno od riječi do riječi prenosim:”Oni koji se pozivaju na povjest, zaboravljaju jednu činjenicu,a to je da je povjest bila protiv njih,da su povjesno poraženi, i da je povjest i danas protiv njih”. Skup je protekao bez “incidenata” a prosvjednici su se razišli mirno.

Milorad Pupovac vrlo jasno je dao do znanja da Hrvatske Branitelje smatra fašistima te im se na taj i takav način i obraća pred sveopćomHrvatskom nacijom i Hrvatskim zakonom!

Vrlo je zanimljivo da Milorad Pupovac Hrvatski tradicionalni vjekovni pozdrav “za dom spremni” stavlja ravnopravno sa pozdravom “za Kralja i otadžbinu” te u zemlji Hrvatskoj gdje nema ni za naslutiti fašizma preporuča pozdrav “smrt Fašizmu sloboda narodu”. Ovakvim stavom Milorad Pupovac sve učestalije narušava opću sliku Hrvatske i u svijetu Hrvatsku prikazuje kao zemlju Fašizam i terora.

Milorad Pupovac danas se postavio kao sudac nad žrtvama poklanim i protjeranim 1941g, još jednom ih javno osuđujući na smrt i progon, želeći im i mrtvima poručiti, “Za zločin nas je nagradila povjest”, “zločin komunista je opravdan i dobro došao jer ste gubitnici”, i “pripadate gubitničkim Hrvatskim Narodom” “Nad vašom žrtvom i danas slavimo svoj uspjeh” ! 

Do kada budemo trpjeli ,uvredu za uvredu ,pljuvanje po našoj prošlosti ,sadašnjosti i budućnosti ? Pljuvanje po našim žrtvama ranama i nadama?

Danas je Milorad Pupovac u srce Hrvatske i Hrvatski Branitelja ispalio novi hitac mržnje !

Sve nas češće tjeraju u kut, da spustimo glave,poniženi skrivajući pogled od predaka kao i potomaka, hangar roblja zvan Hrvatska sve nam je bliža zbilja !Glavu dole!

Autor: Željko

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.