OTVORENO PISMO HRVATSKOJ VLADI

Gospodine Milanoviću,

Nakon što smo svjedočili do sada neviđenim mjerama osiguranja homoseksualne povorke u Splitu i nakon što je opće poznato da su troškovi spomenutog osiguranja iznosili 2 milijuna kuna, zgroženi smo lakoćom kojom rasipate novac poreznih obveznika za kojeg inače tvrdite da ga nema.

Iz gore navedenog vidljivo je kako novca u državnom proračunu ipak ima i kako je Hrvatska zapravo bogata zemlja kad si može priuštiti 2 milijuna kuna za sat vremena parade marginalaca.

S obzirom da je Hrvatska tako bogata zemlja zahtijevamo od vas i Vlade RH isplatu 2 milijuna kuna svakoj od Udruga iz navedene skupine stradalnika Domovinskog rata:

– Invalidi Domovinskog rata – koji su za ovu državu ostavili na bojištu dijelove svoga tijela i svoje zdravlje

– Udovice, roditelje i djecu poginulih branitelja – koji su za ovu državu dali najvrednije što su imali

– Civilne žrtve rata – među njih svakako ubrajamo smrtno stradale i ranjene, kao i žrtve ratnog zločina silovanja

– Umirovljenike – koji su cijeli svoj život radili i ulagali u izgradnju, kako bivše tako i ove države, da biste vi i vaše kolege iz HDZ-a mogli danas rasprodat sve što se rasprodat dalo a njih ostavit na rubu egzistencije.

Podsjećamo vas gospodine Milanoviću da smo mi stvorili ovu državu svojom krvlju i krvlju naše poginule braće i da nije bilo naše žrtve Hrvatska ne bi postojala.

Ostala bi Jugoslavija, ona za kojom većina vaših kolega još uvijek žali, zaboravljajući pri tom da se gore spomenute parade homoseksualaca i ostale čarolije demokracije ne bi smjele niti spomenuti, a kamoli održavati.

Tito i Partija, čiji ste vi idejni nasljednici najstrože su osuđivali bilo kakve oblike devijantnog ponašanja, a kad je riječ o homoseksualcima, progonili su ih kao divlje zvijeri.

Dakle demokraciju, a u nju se ubraja i sloboda na različita seksualna opredjeljenja, izborili smo mi. To što se danas održavaju razne parade ponosa koje vi zdušno podržavate, možete zahvaliti isključivo nama.

Ako imate novca za homoseksualne derneke onda ga morate pronaći i za nas.

Udruga HVIDR-a Črnomerec, predsjedništvo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.