„BORILI SMO SE U RATU, POMAŽEMO U MIRU“

Poštovani,

Udruga veterana 3.gardijske brigade „Kune“ okuplja bivše i sadašnje  pripadnike slavne 3. gardijske brigade  koja je osnovana 29. travnja 1991. godine prema zapovijedi tadašnjeg ministra obrane Republike Hrvatske i koja je svoj doprinos u očuvanju suvereniteta i neovisnosti dala na gotovo svim bojišnicama u Republici Hrvatskoj.  Brigada je pretrpjela ukupne gubitke od 369 poginulih pripadnika, preko 1088 ranjenih ili ozlijeđenih i 15 nestalih pripadnika.

UVTGB „KUNE“ osnovana je s ciljem da se kroz ravnopravno i prijateljsko druženje očuva sjećanje na našu brigadu, sve poginule, ranjene i nestale pripadnike i sve nas koji smo imali čast biti „Kune“.

U skladu s ciljem koji smo si postavili, UVTGB „KUNE“ organizira 2. tradicionalni  Malonogometni humanitarni turnir pod nazivom „BORILI SMO SE U RATU, POMAŽEMO U MIRU“ koji planiramo održati 15.  rujna 2012. godine s početkom u 15:00 h.  Prihod od turnira donirati ćemo UDRUZI ZA DOWN SINDROM OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE I GRADA OSIJEKA.

Na turniru će sudjelovati 16 malonogometnih ekipa kako iz Osijeka i okolice tako i iz drugih dijelova RH. Turnir će se održavati na terenima srednjoškolskog igrališta, gdje po završetku natjecanja organiziramo prigodan domjenak za sve sudionike i goste.

Ovom prilikom Vas pozivamo da putem medija popratite ovaj događaj.

Želja nam je, da turnir organiziramo dostojanstveno i u skladu sa svim normama koje se postavljaju u ovakvim događajima.

U Osijeku, 11.rujna 2012.

S poštovanjem.

Predsjednik UVTGB „KUNE“

                                                                                 Saša Malčić

D.B.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.