Predstavljanje knjige Miroslava Tuđmana u HNK-u Osijeku

U sklopu književno-glazbenog programa “Sjećanje”, Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora Osječko-baranjske županije predstavit će novu knjigu profesora Miroslava Tuđmana , DRUGA STRANA RUBIKONA: Politička strategija Alije Izetbegovića, koji će se održati 21. listopada 2017. godine, (subota)  u 11,00 sati u HNK-u Osijeku (foaje).

Knjiga koja govori o političkoj i ideološkoj doktrini Alije Izetbegovića , svjestan neznanja i zabluda koje vladaju u hrvatskoj politici ,zaslužuje mjesto u svakoj hrvatskoj obitelji koja želi spoznati nešto više o svojim susjedima, muslimanima, bošnjacima i mudžahedinima.

Sudionici programa uz autora knjige  Miroslava Tuđmana su  i doc. dr. sc. Ante Nazor – ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, Antonija Huljev- mag. educ. philol. croat. et mag. paed. iz Odjela za kulturologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ,Ivan Miškulin  i Damir Buljević kao  moderator.

U glazbenom djelu sudjeluju polaznici i nastavnici srednje glazbene škole Franjo Kuhač iz Osijeka .

Pokrovitelji  cijelog programa su: Grad Osijek,Osječko-baranjska županija i Sigurnost d.o.o.

Program „Sjećanje“ je književno-glazbeni program koji proniče istinu o Domovinskom ratu kao i pravednoj borbi branitelja i Hrvatskog naroda za stvaranje samostalne i suverene republike Hrvatske.

D.B.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.