DOSTA !

Kolumne!

Pojedinci koji se u masi svog naroda ne razlikuju od drugih , a koji imaju probuđenu savjest koja ih čini sposobnima da razlikuju istinu od laži kao i dobro od zla , djeluju u sklopu sebi sličnih kao organi za točnu orijentaciju tijela koje održavaju u zdravlju mentalnog sklopa , što čini narod sposobnim da opstane u svim (ne)prilikama , prilikama ljubavi , vjere i slobode što je naš narod nekoliko puta dokazao kroz povijest. Luđaci strašno mrze normalne ljude i u svom narodu i na strani protivnika , a nažalost ako kod nas vjeruješ u Boga i Domovinu ispadaš lud , ispadaš opasan.
Ljudska glupost nije bolest nego li prokletstvo. Za nju nema lijeka , ali ima palijativ – prosuditi ih točno po zdravu razumu!

Jer kroz Hrvatsku povijest prošlo je mnogo onih koji su htjeli Boga odvojiti od Hrvata.Nisu uspjeli jer nakon stoljeća borbe i uzdanja u crkvu svoj se svoga odreći mogao nije.
Jer da se odrekao danas se ne bi razlikovao od drugih sada već bivših naroda.
Jedni od mnogih najcrnjih dana povijesti hrvatske nacije nastupili su nakon prvog svjetskog rata , kad je Hrvatska nakon toliko stoljeća ostala i bez relativne državnosti – osuđena da nestane u magli izmišljotina , da umre u prisilnoj šutnji i da se pretopi u neki drugi narod ili da nestane s lica kugle zemaljske , kako su nam to prorokovali lažni proroci prije mnogo godina tj. utemeljitelji komunističke religije – Marx i Engels.
No da skupno pamćenje jedne nacije nije isto što i “Znanstveni pogled na svijet” koji , kao pošastodnarođenja i raščovječenje , i dalje , kroz sve institucije znanosti i obrazovanja , šire partijski komesari (u novoj ,,ilegali” ).

Mnogi ratovi su nam dolazili , prolazili .Ali jedan i to naš zadnji rat je bio krvav i obramben o kojemu mnogi i danas šute i žele ga ocrniti i Sotonizirati .
Vrijeme je da krenemo rješavati stvari nekim redom,povijesnim redom. Vrijeme je da kažemo dosta onima koji žele promijeniti istinu,zataškati zločine Yugo-Komunističke represije u Hrvatskoj nakon završetka 2.Svjetskog rata.Vrijeme je da kažemo dosta onima koji žele zataškati istinu o Srbo-Četničkoj agresiji na Hrvatsku.

Danas kada se privodi Hrvatske branitelje osuđuje Domovinski obrambeni rat od strane onih čiji su ,,djedovi,očevi,, itd..ubijali nevine ljude bez suda diljem Hrvatske I šire. Danas ti nasljednici Hrvatskoj sude i vode jedan oblik specijalnoga rata protiv svega Hrvatskog i svih koji razmišljaju Hrvatski.
Mnogi od njih ne samo da nisu željeli Hrvatsku nego ti isti su vršili teror nad Hrvatima od 1945 godine,a vrše ga i dalje ,danas serviraju putem mnogih medija neistine i laži o Domovinskom ratu i žele izjednačiti KRVNIKA I ŽRTVU.
Takvi žele od naših branitelja,generala i prvog Hrvatskog predsjednika F.Tuđmana napraviti ubojice,kao što su uspješno nakon mnogih ratova kroz povijest od većine Hrvata ,,pravili ubojice , a od sebe ,,žrtve,, .

Dosta smo trpjeli generaliziranje prema našem Hrvatskom narodu , dosta smo gledali kako neki laž uzdižu iznad istine , krajnje je vrijeme da otvorimo oči i da djeca partijskih komesara nauče zatvoriti svoja usta , znam da ovo grubo zvuči ,ali ne smijemo pokleknuti ,ne smijemo se predavati i ne smijemo misliti da je ideja i želja za velikom Srbijom nestala. Mnogim dokazima je i pojačano buđenje svijesti o sebi u hrvatskom narodu upravo u onim crnim danima Veliko Srpskog ludovanja iz kojega se je izrodila i bljesak i oluja , koje su se poput boomeranga vratile bacaču ravno u zube . Taj bacač je danas infiltriran u sve naše institucije(lažno se predstavlja) i trebamo biti na oprezu.

Iako nam se nakon dugo vremena događaju pozitivne stvari , mi se polako budimo i mi sada ustajemo. Ipak je jednu činjenicu infiltrirani NEPRIJATELJ zaboravio.
Djeca poginulih , nestalih , umrlih , zatočenih , ranjenih.Djeca HEROJA koji su uzeli puške su odrasla i neće više trpjeti teror .

Sretan Vam DAN NEOVISNOSTI!

Filip Kuštro

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.