Koje sve popise trebate objaviti

Slijedom Vaših nedavnih istupa, obraćam Vam se kao provjerenom hrvatskom ratniku, dragovoljcu Domovinskog rata i trenutnom ministru hrvatskih branitelja, predlažući Vam da konačno, tj. napokon objavite Registar hrvatskih branitelja, ali uz nekoliko jako važnih pripomena:
1. Najprije trebate objaviti Popis svih primatelja partizanskih mirovina, s punim imenom i prezimenom, točnom godinom rođenja i mjestom boravka korisnika te Popis svih umirovljenika (oficira) zločinačke JNA koja je izvršila agresiju na RH, a koje (ne znam, zašto) plaća hrvatski narod.
2. Nakon toga objavite Popis svih suradnika KOS-a i Udbe.
3. Zatim trebate objaviti cjelovit Popis s imenima (i prezimenima!) svih agresora na Republiku Hrvatsku, čak i onih aboliranih!
4. Iza toga nastojte objaviti Popis svih hrvatskih vojnih dezertera, koji su tijekom srpske agresije na RH bili pripadnici slavne ‘Munchenske bojne’ i dalje.
5. Na koncu Vam preostaje objava tog famoznog Registra hrvatskih branitelja, koji trebate revidirati,rj. iz istog (prije objave) morate izdvojiti sve one koji su se neopravdano našli na tom Popisu, a to su – lažni hrvatski branitelji te i njih javno objaviti. S poštovanjem! A. ROSO, Grude
Objavio: Hrvatski list

Jedna misao o “Koje sve popise trebate objaviti

  1. Siniša

    U potpunosti se slažem s gore navedenim ali poznavajući “mentalni sklop” i način razmišljanja sadašnje “vlasti” (kao i one prije nje), od toga nema ništa…Da je iole bilo političke volje svih dosadašnjih vladajućih garnitura, to se odavno moglo napraviti pa danas niti bi braniteljska populacija bila razjedinjena, niti bi itko ikoga prozivao a i više novaca bi ostalo u državnoj blagajni…

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.