Uručene zahvalnice volonterima u Osijeku

Dana 5. ožujka u prostorijama Hvidre Osijek volonterima koji su prikupljali potpise za referendum na inicijativu Stožera za obranu hrvatskog Vukovara uručene su zahvalnice.

kotJS

Svi znate na koji način su postavljene ploče sa ćiriličnim natpisima – pod okriljem noći, kao lopovi i bijednici sve sa ciljem da se ponizi i obezvrijedi grad heroj Vukovar, kao simbol Domovinskog obrambenog rata, a taj isti rat svrsta u kategoriju – nije se dogodio ili nije baš tako bilo. Gospodo, neće moći!
Okupljenima se obratio predsjednik Koordinacijsko-operativnog tima Osječko-Baranjske županije Damir Buljević koji se zahvalio svim gradskim i općinskim koordinatorima,a posebno volonterima.

kotJS2

Istaknuo je da su se u prikupljanje potpisa aktivno uključili mnogi branitelji, stradalnici, domoljubi i udruge, a u svrhu zaštite istine o Domovinskom ratu i Vukovaru.
“Zahvaljujemo se i ovim putem svim volonterima koji su pokazali da se domovinu voli, a posebno nam je bilo drago vidjeti mlade koji su se aktivno uključili u prikupljanje potpisa”, zaključio je Buljević.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.