Fond hrvatskih branitelja isplaćuje dividendu od 19,86 kuna po udjelu, isplata počinje 14. srpnja

novac-----kune_625px--

ISPLATA dividende za 2013. godinu iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji (Fond HB) započet će u ponedjeljak, 14. srpnja 2014. godine, objavio je Erste Asset Management.

Ukupan iznos namijenjen za isplatu dividende za 2013. godinu iznosi 37.490.737,39 kuna, što je po jednom udjelu u fondu 19,86 kuna.
Isplata dividendi obavljat će se u poslovnicama FINA-e, a za to će biti potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili putovnicu i original potvrde o OIB-u vlasnika udjela, te preslike navedenih dokumenata.
S obzirom na to da je datum raspodjele dobiti Fonda HB dan 10. srpnja 2014. godine, pravo na isplatu dividende imat će oni branitelji koji posjeduju udjele u Fondu HB i oni koji su zahtjev za prodaju udjela podnijeli 12. svibnja. 2014. ili kasnije, odnosno oni članovi Fonda kojima je dan za isplatu udjela 14. srpnja 2014. ili kasnije.
Na dividendu iz Fonda HB nemaju pravo članovi Fonda HB koji su: zahtjev za prodaju udjela podnijeli zaključno s 11. svibnja 2014. ili ranije, prodali svoje udjele i ne raspolažu više niti jednim udjelom prodali svoje udjele te im je datum isplate zaključno s 10. srpnja 2014. ili ranije.
Za podnošenje zahtjeva za prodaju udjela te isplatu dividende bit će potrebno, uz važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu, predočiti i original potvrdu o OIB-u, te preslike navedenih dokumenata.
D.B.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.